Kloce i blaty masarskie

Kloce i blaty masarskie są niezbędne w każdym sklepie mięsnym, zakładzie rzeźniczym, czy lokalu gastronomicznym, gdzie przygotowuje się świeże mięso. Coraz częściej profesjonaliści stawiają na niezawodność tworzyw sztucznych w tych trudnych warunkach pracy.

GŁÓWNE ZALETY PE500

  • dopuszczenie do kontaktu z żywnością EU 10/2011 i FDA
  • krótki czas realizacji – do 3 dni roboczych
  • łatwość mycia
  • odporność na wodę i środki czystości
  • odporność na uderzenia
  • tłumienie drgań
  • mała waga
  • ograniczenie hałasu

KLOCE MASARSKIE – PLAN PRODUKCJI

* długość i szerokość w tolerancji +0 /-1%
Inne wymiary wyceniamy na podstawie zapytania.


ZAPROŚ NAS DO SWOJEGO PROJEKTU!

© 2022 VINK ENGINEERING PLASTICS sp. z o.o. | Wszystkie prawa zastrzeżone.